Συστήματα Αλουμινίου ALUMIL

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα Alumil SMARTIA M9660

Alumil SMARTIA Μ9660
Alumil SMARTIA Μ9660

Περιγραφή

Το SMARTIA M9660 είναι ένα σύστημα θερμομονωτικών κουφωμάτων ανοιγόμενων & ανακλινόμενων, κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα, όπως η Μεσόγειος, που εξασφαλίζει ποιότητα και χρήση ορισμένων τυπολογιών με ικανοποιητικές ιδιότητες θερμομόνωσης. Είναι μια ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας πάντα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, χωρίς να απαιτείται υψηλό επενδυτικό κόστος. 

Δείτε περισσότερα...


Ανοιγόμενο μη θερμομονωτικό σύστημα Alumil COMFORT M9400

COMFORT Μ9400
COMFORT Μ9400

Σύντομη Περιγραφή

Το COMFORT M9400 είναι ένα από τα πληρέστερα συστήματα, χωρίς θερμική μόνωση, ανοιγο-ανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου με πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών και ικανοποιητικές επιδόσεις. 


Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα Alumil SMARTIA S350

Alumil SMARTIA S350
Alumil SMARTIA S350

Σύντομη Περιγραφή

Το SMARTIA S350 είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο συρόμενο σύστημα, θερμομονωτικό με ευθείες, απλές γραμμές. Λόγω της απλής δομής του, είναι το πιο κατάλληλο σύστημα συρομένων για αντικατάσταση ή ανακαίνιση. 


Συρόμενο μη θερμομονωτικό σύστημα Alumil SMARTIA M14600

Alumil SMARTIA M14600
Alumil SMARTIA M14600

Περιγραφή

Το SMARTIA M14600 είναι ένα εντελώς νέο συρόμενο σύστημα ALUMIL με εξαιρετικά όμορφες γραμμές, συνδυάζοντας όλες τις τεχνικές γνώσεις του Ομίλου ALUMIL, ο οποίος είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και στις απαιτήσεις απόδοσης και αποτελεί την ιδανική λύση για ζεστά κλίματα.


© 2019 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝ
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε