Συστήματα Αλουμινίου ETEM

Το E45 αποτελεί ένα θερμοδιακοπτόμενο σύστημα ανοιγόμενων παραθύρων και πορτών.

Διαθέτει:

~ πληθώρα επιλογών σε διατομές παραθύρων και πορτών ανοιγόμενων προς τα μέσα και προς τα έξω.

~ μεγάλο εύρος τυπολογιών.

~ επιλογή υάλωσης ή πάνελ.

~ ειδική λύση κρυφού φύλλου.

~ δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος.

~  ανοιγόμενο παντζούρι ή ενσωματωμένο ρολό.


E-45
E-45

E38

Βελτιστοποιημένος σχεδιασμός που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου. Οι διατομές ενισχύονται στα σημεία παραλαβής των φορτίων. Διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες. Επιλογές με επίπεδο και καμπύλο σχεδιασμό προσφέρονται στον καταναλωτή.


Το Ε19 είναι ένα συρόμενο σύστημα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την ασφάλεια, την αισθητική και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά που είναι αυτονόητα στα αρχιτεκτονικά συστήματα ΕΤΕΜ.

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ε32. ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.


Το νέο σύστημα Ε32 συρόμενο θερμομονωτικό είναι το πιο οικονομικό της αγοράς, στην κατηγορία του και είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων.

Με έξυπνο σχεδιασμό, απλούστερα εξαρτήματα και το ελαφρύτερο σε αλουμίνιο στην κατηγορία του, το σύστημα Ε32 έχει την πιο εύκολη και γρήγορη κατασκευή και τοποθέτηση σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα. Αυτό σημαίνει για τον κατασκευαστή αλουμινίου λιγότερος χρόνος και απροβλημάτιστη ροή εργασιών.

E52

Στιβαρή και κομψή λύση συστημάτων αλουμινίου με ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο θερμομονωτικό σύστημα. Πάχος υάλωσης έως 28mm και δυνατότητα ολίσθησης έως 200kg ανά φύλλο. Μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων τυπολογιών, όπως συρόμενου με σίτα και παντζούρι. 


© 2019 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝ
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε